question mark

kadang kadang rasa nak nangis. erm..to be exact tiba tiba.
tiba tiba aku akan rasa nak nanges. kenapa aku ada dekat tempat yang aku ada sekarang ni?
dan benda yang boleh membuat aku miserable secara tiba tiba adalah bila aku terfikir macammana aku boleh come out dengan satu decision untuk tak study dekat tempat yang sekali dengan membe yang aku anggap macam darah daging aku. yang aku kenal luar dalam, yang aku percaya lebih dari keluarga sendiri eventhough baru dua tahun kenal.

kenapa aku sanggup datang sorang sorang, gamblekan hidup aku. berusaha untuk buat persahabatan yang baru dengan orang orang yang aku rasa sangat asing dalam hidup aku sebelum ini. aku pernah terfikir kalau aku dulu pilih untuk stay dengan membe membe aku dulu adakah aku akan rasa perasaan macam sekarang?

dan sejak jadi senior ini orang selalu tanya kenapa aku pilih untuk datang belajar di sini. kenapa cardiff university. dekat sini tak dak apa2x...dan jawapan wajib aku bagi adalah hanya cuaca. ^.^
some people might not understand. tapi aku sangat tak tahan sejuk. heater on hampir 12 jam sehari. sampai aku rasa kalau bil rumah ni naik pun..salah satu sebab aku. aku sangat tak suka dengan keadaan sejuk.

dan aku tak suka keadaan sejuk sampai aku
lari ke sini
sampai aku
tak pilih untuk bersama sahabat yang aku anggap macam adik beradik sendiri
sampai aku
lari dari comfort zone aku

entah apa kekuatan aku waktu itu. hehe


p/s:  i'm still waiting to see what do you want to show me here, Allah :)

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara