32 questions: part 1

hey. assalamualaikum. i am good at proscrastinating, therefore i found this!

a list of questions but there is no right or wrong answer to this question, just a right question to be asked :) i will try hard to answer these question as genueinely as possible. however, it may take a few posts to complete answering all the questions. cheers xoxo!


1. how old would you be if you didn't know how old you are?
woah! terduduk aku baca soalan yang pertama. nasib baik ada playlist dalam blog yang aku terjumpa ni. boleh berfikir kejap. :D bila terpandang soalan ini. benda yang berlegar legar dalam kepala adalah ..hurm...waktu mana paling best ah? maybe tak da jawapan yang specific cumanya aku nak jadi as young as possible, supaya aku boleh prevent diri aku repeat the same mistake. tapi orang cakap we are here today because of our past.

2.which is worse? failing or never trying?
for me. never trying! pengalaman tu orang cakap tak boleh nak beli dengan wang ringgit pun. apalah salah sangat kalau fail kan. jadi farah izzah, janganlah sedih sangat kalau fail apa apa ok. just calm down dear!

3. if life is so short, why we do so many things we don't like and like so many things that we don't do?
haha. true!


ok sampai sini je lah. instead of giving you a fixed answer, i give you what was going round in my mind while a reading the questions! 29Q to go :P




Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara