ada sapa kat sini?

Dulu sebelum aku datang sini, aku ada tanya sorang senior.
" takpe ke saya sambung study dekat tempat yang saya asing"
Then kakak Tu cakap, "erm...actually lagi lah bagus, sebab awak hanya ada Allah untuk awak turn to. Jadi mana tahu di situ awak akan lebih kenal Allah."


Tapi macam mana aku nak mengadu dengan Allah. Kalau benda wajib pun aku tak mampu buat. Will HE listen to me?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara