bila kau dah tak kisah

ya Allah macam macam bermain main di kepala aku sekarang ni. aku nka update status di facebook. tapi tiap kali tangan nak menulis, otak akan cakap untuk apa kau nak update status kau izah. mungkin kesan umur yang makin meningkat ni, cara pandang aku keatas sesuatu tu dah berubah.

kau dah tak kisah apa nak jadi dengan kawan kawan kau.
kau dah kisah kau nak makan apa linch nanti or dinner nanti
kau dah tak kisah kau dapat markah berapa
kau dah tak kisah apa orang lain pandang kau
kau dah tak kisah apa yang berlaku dekat orang lain.
kau dah tak kisah kesihatan kau

yang kau kisah
......
(huhu-mana boleh bagitahu apa benda yang aku kisah)
 p/s: nasib baik aku ada blog, boleh aku tulis benda apa yang aku mahu.

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara