Posts

Showing posts from May, 2012

you can find friend in the jungle

Image
assalamualaikum

hari ini ada rasa nak tulis..tulis something yang agak berat sambil ditemani anjing jiran yang tengah lapar. ceh..sejak bila entri aku ni tak berat. jujur aku cakap aku tak reti tulis entri yang happy go lucky.. kalau baca entri aku mesti macam awan mendung ja.. hehe. sebab utamanya aku tulis bila aku rasa lonely..bila aku rasa tak hepi dan bila aku ada masalah. this is one of my to express my feeling and stress...huhu..maklumlah tak dak kucing kat bumi uk ni. tapi bukanlah bermakna hidup aku ni awan berarak sahaja. ada time hepi..cuma jarang aku pegang laptop kalau time aku hepi. hehe.sebab time aku hepi bila aku makan. jadi tangan penuh seyh..cam mana nak pegang laptop :)

korang pernah ada kawan baik?

aku ada. and boleh lah jugak bilang dengan jari. macam mana aku cari kawan? actually tak la aku cari sangat kawan. aku just go with the flow je. kalau Allah takdirkan aku ringankan mulut dan make friend dengan orang tu, terjadilah dia kawan aku. tapi aku perasan aku jara…

azam baru >.<"

Image
Assalamualaikum :)
sihat? saya alhamdulillah sihat. sebenarnya tengah gelebah ni. exam seminggu lebih lagi ni tapi tapi tapi.... takutnya

cana nak buat eh.
ok
tidur awal
bangun awal
sembahyang pada waktunya
jangan tengok movie
jangan makan banyak
makan 5 kali sehari
solat hajat farah izzah..solat hajat..
fahamkan mechanism mechanism tu semua farah izzah.
u have to work very hard now so that you can balik beraya macam kat bawah !!

better late than never yeah. uhuk >.<