Posts

Showing posts from October, 2012

aidiladha and MPHARM summary

Image
assalamualaikum.

selamat hari raya aidiladha people. berabuknya blog ni. huhu. sory. saya bz dah naik tahun ketiga ni..bernafas bernafas..tengok tengok hari jumaat dah.bernafas lagi..hari jumaat minggu depan  dah. luckily ada hari raya aidiladha minggu ni. eventhough saya ada test OCSA isnin ni, tapi still rasa mood raya tu. dan raya macam hari ni dah berhenti sekejap bergerak. hehe. ye la tu. ok study =.=

third year sangatlah bz. dulu ada sorang senior kata. rasa time belajar third year rasa dia macam double up second year punya....dan sekarang ni baru dapat sikit the whole picture.

1st year - diorang macam ajar kita the basic basic of semua benda. so time first year..kita akan rasa macam...wooo semua benda aku belajar. law, communication skill, physic, chemistry, biology. they want to build the foundation kut.

2nd year - diorang ajar benda benda yang kurang penting as community or hospital pharmacist. more to industrial pharmacist. diorang lebih tumpukan kepada bab bab physics. bany…