si chibi

Assalamualaikum..
disember!

ok. semalam pergi THE WORKS then terjumpa ini. jadi terbeli.


Macam menarik pulak saya tengok benda ni even dah ada diary yang agak tebal. Tapi aku beli jugak sebab aku plan nak tulis tulis benda benda yang bermakna dan mengubah hidup aku. for eg: macam quote yang menarik..ayat al-quran yang dush dush kat hati ni...ke..hehe

So si merah ni dah ada nama. Aku namakan dia ni si chibi. 
so chibi chan, welcome to mylife. i hope you are a good investment to my life :)

so quick preview of what's inside chibi




yes. i'm library :)

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara