Posts

Showing posts from February, 2013

espanita

Image
16.42

Macam mana boleh nak pergi spain?

sebenarnya idea nak ke spain ni dari aku sendiri. jadi dah cuti winter kali ni tak da exam yang besar ..aku rasa rugi la pulak tak jalan ke mana mana. time ada exam kau sibuk plan nak jalan..time tak da exam bertapa kat rumah? kat mana relevan tu?. then..aku pun menelefon lah wahida. ajak dia pergi spain sebelum dia exam. dia cakap tak boleh lah...exam dia start awal. jadi bila dia dah cakap camtu. aku dah tak boleh bayang dah aku nak ajak siapa lagi teman aku ke spain? huhu. jadi aku mula lah pasrah dan redha dan menrima hakikah bahawasanya AKU AKAN TINGGAL DALAM BILIK SEPANJANG CHRISTMAS BREAK SAMBIL TENGOK SNOW TURUN. tragis tak? then...tiba tiba aku dapat call

" weh, izzah.. exam aku habis 17. hang nak pi jalan mana? jom lah.."

dengan tak readynya.. aku terus berfikir..eh orang dah tanya ni. jom lekas nak pi jalan mana. jadi aku dan wahida..oh lupa nak cakap.orang yang telefon tu wahida.. jadi wahida pun suggest lah...jom lah kita pe…