sapa nak jadi cikgu english aku?

serabut sekarang

semalam aku dah submit form untuk pilih final year project.

tiba tiba hari ni, aku rasa aku dah buat choice yang silap. (baru dalam usrah semalam kata tak da pilihan yang salah or betul) aku letak pharmacology as my first choice, lepas tu drug delivery lepas tu baru med chem.

pilihan ni semua aku tengok markah aku yang tak berapa elok masa tahun ke-3. so aku dok timbal balik timbal balik, aku rasa aku boleh buat pharmaco kut.

tapi med chem has always been my favourite. cumanya aku takut nak letak tu as my first choice sebab aku takut tak dapat. and then aku pergi letak as my 3rd choice not as my 2nd choice T.T

tetiba aku rasa aku tak confident nak buat projrct dalam benda lain. ni semua sebab aku tak confident langsung dengan english aku and my writing skills. aku work hard giler nak mampus kut untuk dapatkan english aku A1 dalam spm. aku tak reti la english ni. tu la sapa suruh tengok phua chu kang ja dulu. padan muka kau.

aku tak tahu lah. mungkin aku banyak dosa sangat ka. aku tak boleh fokus sangat dalam kelas. fikiran aku menerawang ja, memikirkan kerja kerja dan tanggungjawab yang tak tertunai. i have a lot of work to do and at the same time this is my final year. i really need to work as hard as i could!!!!

Sapa nak jadi cikgu english aku? :)

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara