Posts

Showing posts from December, 2013

My Personality Type: The Dreamy Idealist

jika kau bercinta lagi

Image
ehem

nah layan lagu ni dulu


semua orang perlukan cinta. kut? tak kisah lah nak bercinta dengan kucing ka, bercinta dengan makwe pakwe ke or bercinta dengan tilam dan bantal sahaja ke.

sepanjang aku hidup ni 23 tahun ni, aku rasa susah lah cinta ni. bagi aku lah. terutamanya kalau kau nak bercinta dengan seseorang.

Mula-mula nak bercinta
Time ni ko kena cari orang dulu nak bercinta unless la ko nak bercinta dengan selain daripada orang. aku rasa kalau ko bercinta dengan selain dari orang, proses ni jadi senang sikit. proses ni bagi aku boleh makan masa panjang kalau dengan orang. Agaknya makan tahun la jugak. aku pun konpius dengan diri aku dalam proses ni. Kalau aku, aku nak cari orang yang boleh terima kekurang aku dulu instead of kagum dengan kelebihan aku? ada ke kelebihan mak encik oii.. it's so difficult right because we never show our weakness depan orang (secara sengaja). Tapi bila aku fikir fikir, susah jugak lah ye. kalau kita nak orang boleh terima kekurangan kita tapi ki…