Posts

Showing posts from January, 2014

Keceewaa?

Image
Hari ni 30 januari. 2014
Banyak benda jadi, tok aku meninggal dua riga hari lepas. Essay markah Teruk. Tapi bila banyak sangat benda jadi..kau dah taktau nak react camna. Dalam dunia ni kau nak harapkan siapa. Semua orang pentingkan diri sendiri. Tapi kau pun tak boleh salahkan orang lain sebab kau pun pentingkan diri sendiri gak. Orang cakap, even your shadow leaves you when there is no light. Kau Cuma mampu bergantung dengan Allah. Cuma sekarang kita di dunia. Sayang macam mana pun kita dengan tuhan. Kalau bukan dengan izinNya kita tak boleh nampak jugak. Kita masih orang Yang seorang. Jadi aku rasa susah sangat belajar ni. The up and down. Haritu lepas dapat markah essay, ondaway balik aku dah pikir nak buat second degree. Aku tak tahu lah kos ni susah ngan aku or kos ni susah sebab english. Aku rasa aku berminat ja ngan pharmacy ni. And aku rasa i can do better. Tapi tak tahu kenapa aku tak dapat markah yang baik.Prrsentation Yang aku rasa aku buat dengan baik pun aku dapat rendah…

Kenapa aku payah nak berubah

Image
AssalamualaikumAku dah tak nak hidup macam ni. Aku rasa loser giler dengan diri sendiri. Apa pun aku tak boleh nak buat dengan betul. Dan sekarang, aku tak solat lagi mandi pun belum . Never ending story of myself