Posts

Showing posts from July, 2014

keep calm and graduate. (yeay)

Image
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

I just graduated


Sebenarnya agak awkward nak nukilkan something yang gembira dalam blog post ni. Panjangnya jangka waktu dari entry sebelum ni dengan entri yang ni mengambarkan hidup aku alhamdulillah. gembira gembira sahaja. Tapi disebabkan aku bergelar penganggur sekarang ni, jadi aku ada banyak masa. :)
dan hari graduasi ada cerita menarik jugak untuk dikongsi. So aku try kongsikan yang mana aku rasa sesuai untuk dikongsi.
Permulaannya..
Mak abah aku datang waktu graduation ni, Tetiba mak aku bawak keluar 2 baju graduation untuk aku. Jadi aku yang jenis dilemma sikit dalam bab memilih ni, rambang mata dah lah nak pilih baju mana satu aku nak pakai. hehe. Alkisahnya 2-2 baju aku pakai. 
Jadi Cardiff University ni pelik sikit. Aku boleh amik jubah graduation aku pagi tu ja. Aku punya resepsi pukul 4.30 petang. Time bila pulak lah aku nak pi photoshoot. keh3x. Jadi aku decide untuk pakai baju pertama time pergi amik jubah pagi tu lepas tu perg…