Frozen

Assalamualaikum wbt

I feel so gloomy now. Maybe it's the time.

" Jangan kata kamu beriman, sebelum kamu diiuji "

Ironik kan..berhempas pulas selama empat tahun. Gembira hanya sebulan dua. Lepas tu satu-satu dugaan datang. Sebelum aku sambung cerita banyak benda benda yang aku harus bersyukur. Aku nak buang jauh jauh dulu drama swasta yang berlaku dalam hidup aku. 

Aku rasa kalau kita ikut perasaan dah lama aku tak akan setenang air dilautan ini. Tapi apakan daya..this is the only choice yang aku ada. KEEP CALM AND LET OTHERS LAUGH. sob sob

aku rasa drama yang aku alami sebulan ni kalau aku tulis kat sini, mungkin ada produksi filem or drama cedok pastu buat drama..sebab skripnya perfect sangat. 

Walau apa pun...sampai sekarang aku macam tak boleh nak trima sangat kalau aku terbayang balik apa yang dah berlaku. Aku rasa macam stupid gila. Kalau boleh aku nak tumbuk tumbuk orang tu..tapi aku pikir gak kemudian hari..Nanti aku pulak yang rasa bersalah kalau diorang sakit. Tapi hati aku ni memang tak boleh terima apa yang aku dah buat. How could you????!!!!

but if only i know, I would not involve with that stupid person. Bodoh, bodoh, bodoh, bengong,......

Walaupun shikin kata kita tak tahu sapa yang betul sapa yang salah...to make things clear is just by asking them... but i think it's not the best choice for me. so..what i do now, just let it go..cam cerita frozen lah pulak...sob sob

bodoh, bodoh, bodoh,

ok dah sekarang aku dah boleh tulis pasal, 

Interview SPA

Comments

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara