Posts

Showing posts from September, 2015

praakk praakk

Image
putus cinta

aku baru break semalam.
Macam budan budak kan. Umur dah 25 tapi masih nak main break break..huhu
Tpi aku tak main main tau..
Tu cinta pertama, jadi 1st time aku break ngan orang..huhu
Tapi withdrawal symptoms epic giler sekarang
Rasa rindu mengebu gebu
(Kalau dia baca ni habis la aku...malu..hehe)

Tapi apapun kita dah break
Aku doakan dia baik baik sahaja
Walaupun aku tak tahu dia akan doakan yang sama ke tak ngan aku

Dah hampir setahun kan tak update blog.
Ada cerita sedih nak mampus sket baru rasa nak update blog ni..

Mungkin nanti dah free free ni...
boleh lah aku update blog selalu
bagi menghilangkan rasa sunyi aku ni

ok dah!
Nah abang, lagu last. Terima kasih kerana selalu buat diri ini bahagia. Take care ok :)