finishing prp?

26.1.2016

Tarikh lapor diri sebagai FRP (Fully Registered Pharmacist). Alhamdulillah...sekarang dah dua bulan menjadi FRP..dan masih lagi belajar hari hari...

time setahun menjadi prp, memang sakit memang perit..tapi time tu aku macam tak layan sangat perasan tu...tiap kali syaitan bisik kat telinga aku...

apa la ko buat ni
macam kena buli

cepat cepat aku cakap kat diri aku..semua ini untuk belajar..aku tak tahu apa apa...aku campak ego aku nun jaun kat butiran bintang yang paling kelam

air mata? setitis pon tak menitik
setitis pun tak menitik bila kena tegur

you rasa audience boleh belajar something ka dengan presentation you ni?

you berapa lama dah prp?

ini pun you tak tahu ke?

izzah kenapa teruk sangat ni, awak kena balik banyak baca lagi ni

bila kena repeat law test

and the list go on....

tapi air mataku bercucuran jugak lepas aku dapat surat posting menjadi FRP

bercucuran sebab....sebab bangga dengan diri sendiri dapat redah semua benda susah tu

jadi kawan kawan yang masih kat sana...kalo baca la...aku tau hampa x baca pon..haha...bertahan lah....insyaAllah kita mampu habiskan PRP..

AMIN

Comments

Pha Is said…
aku je yg setia membaca nmpaknya.. hahaha.. tahniah..

giler ah air mata x jatuh.. aku dulu masa 1st stesyen masuk wad, menitis jugak la setitik dua atas sejadah harap Tuhan tolong aku permudahkan urusan.. hehehe

ayat no. dua tu dah banyak kali dah aku dengar.
"u dah berapa lama jadi prp?"
hahaha...
oren said…
okeyh la pha is menitis atas sejadah...jgn menitik depan depa depa sudah...
Anonymous said…
Be strong kakak..

Popular posts from this blog

I used to love methadone dispensing slot

Cara cara melanjutkan pelajaran dalam bidang farmasi diluar negara